• Premium E-Glass Fiber Glass Yarn

    Premium E-Kaca Serat Kaca Benang

    Pangiriman gancang benang orat tahan panas loba dipaké pikeun anyaman sagala jinis fabrics dina lingkup tulangan, insulasi, résistansi korosi, résistansi panas jeung saterusna.
    Kakuatan tinggi alkali bébas serat kaca benang keur anyaman dicirikeun ku kakuatan tinggi na, résistansi korosi, résistansi panas sarta low Uap nyerep properties.We bisa nyadiakeun arah béda tina pulas, plies na linier dénsitas yarns kalawan bobbins ngawangun béda jeung beurat roll kaasup botol susu. bobbins plastik ngawangun, bobbins kertas badag tur bobbins kertas leutik.

  • glass fiber scrap or waste roving /yarn

    serat kaca scrap atawa runtah roving / benang

    Cai mibanda performents alus, kualitas anu sarua jeung orat biasa roving, éta bisa dipaké dina prosés GRP jeung tulangan komposit.

  • Excellent Glass Fiber Spray up Roving

    Alus Serat Kaca Semprot up Roving

    Ngaran produk: Fiberglass semprot nepi roving
    Diaméterna: 13-25μm
    Elongation: ≥0.30N/Tex
    Kapadetan linier: 300/600/900/1200/2400/4800
    Fiberglass Spray up Roving kompatibel sareng résin poliéster teu jenuh, résin vinil éster sareng résin epoksi, dianggo pikeun semprot sareng tuang sentrifugal.
    The stranded roving pikeun E-kaca serat jetting utamana cocog pikeun FRP hulls, linings interior refrigerated, Saniter Ware, kolam renang, jsb.
    Anyaman rovings dijieunna tina eta bisa dipaké dina kapal jeung tank gudang kimiawi.

  • Alkali Resistant Glass Fibre SMC Roving

    Alkali tahan Kaca Serat SMC Roving

    Fiberglass Roving Pikeun SMC.it dirancang pikeun permukaan Kelas A sareng prosés SMC struktural.Hal ieu coated kalawan sanyawa kinerja tinggi sizing cocog sareng résin poliéster teu jenuh na vinyl éster resin.Except pikeun spésifikasi normal, spésifikasi husus bisa ngaropéa.
    E-kaca serat plied roving pikeun SMC téh cocog pikeun reinforcing poliéster teu jenuh, résin vinyl, jsb produk ngabogaan kinerja motong alus, dispersi alus, kirang hairiness, penetrasi gancang, sarta listrik statik low.Bisa dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa bagian mobil, kayaning bumpers, buleud panutup pungkur, panto, ceilings mobil, jsb;industri bahan wangunan: bisa dipaké pikeun rancang lawang SMC, samet, Saniter Ware, tank cai, ceilings, jsb;industri listrik jeung éléktronik: bisa dipaké pikeun rancang Rupa-rupa komponén listrik;industri hiburan jeung luang: bisa dipaké pikeun rancang rupa-rupa parabot olahraga.

  • Good Toughness Fiberglass panel Roving

    Alus kateguhan Fiberglass panel Roving

    Roving panel dirancang pikeun dipaké dina produksi panel transparan FRP kontinyu.E-kaca serat plied untwisted roving pikeun lambar transparan, coated kalawan silane basis agén ukuran, cocog pikeun résin poliéster teu jenuh na résin akrilik.
    Cai mibanda kasaluyuan alus kalawan resin.The produk rengse nawarkeun beurat lampu, kakuatan tinggi, kateguhan alus, transparansi alus teuing.
    kalawan choppability alus tur dispersibility, sarta bisa gancang tur tuntas ditembus kana résin nu.

  • High quality Fiberglass Gypsum Roving

    Kualitas luhur Fiberglass Gypsum Roving

    Fiberglass gypsum roving (unwisted roving atawa benang fiberglass kakuatan tinggi).Produkna diwangun ku untaian paralel atanapi monofilamén paralel.Éta cocog sareng poliéster résin poliéster teu jenuh, résin vinil éster sareng résin epoksi, jsb.

  • E-Glass ECR Fiberglass Roving 2400tex

    E-Kaca ECR Fiberglass Roving 2400tex

    Fiberglass dirakit semprot up roving utamana cocog sareng poliéster teu jenuh, polyurethane, vinyl éster, epoxy na résin phenolic.Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa pipa, pembuluh tekenan, tanghi stroage kimiawi, mobil, trays kabel jeung bahan insulasi.y.
    Henteu aya fuzz, bahkan tegangan, gancang sareng lengkep baseuh-kaluar kalayan kakuatan tinggi sareng kakuatan dampak anu luhur.
    Pabrikan Fiberglass Langsung Roving Ecr E Kaca Langsung Roving sakumaha per aplikasi béda, aya filamén pungkal roving, smc roving, csm roving, semprot nepi roving, pultrusion roving, anyaman roving, dicincang roving, thermoplastics roving, panel roving, lft roving.Linear dénsitas gaduh 300tex, 600tex, 900tex, 1200tex, 2400tex, 4800tex, 9600tex.

  • High Strength Glass Fiber Direct Roving

    Kakuatan tinggi Kaca Serat langsung Roving

    E-glass fiber Glass Roving langsung cocog sareng résin poliéster teu jenuh sareng rési éster vinyl. Ieu utamana dianggo pikeun suku cadang mobil, alat listrik, kerak tank, pelat tank cai gabungan sareng alat olahraga, jsb.​​​​​ "

  • High Strength Fiberglass Ar Roving

    Kakuatan tinggi Fiberglass Ar Roving

    Ar serat gelas roving dihasilkeun ku produsén serat gelas Hebei Yuniu mangrupakeun jenis roving nu teu ngandung alkali, boron jeung fluorine.
    Ar serat kaca rovings sadia pikeun produk FRP anu coated kalawan slurries basis silane cocog sareng poliéster teu jenuh, vinylesters, sarta résin epoxy, sarta dirancang pikeun filamén pungkal, pultrusion, sarta aplikasi braiding, sarta ogé sadia Pikeun fabrics anyaman na rovings anyaman.
    Rovings fiberglass low-megatkeun pikeun pipa fiberglass, pembuluh tekanan sarta propil
    Kain anyaman pikeun kapal, bilah angin, tangki kimia sareng geogrid, jsb.

  • High Strong Intensity Fiberglass Tissue Mat

    High Strong Inténsitas Fiberglass Tissue Mat

    Jaringan serat kaca urang dijieun tina kaca E / ECR / C bisa digolongkeun kana jaringan permukaan pikeun pipa, jaringan hateup, jaringan pipa, jaringan lanté, jaringan karpét, jaringan separator batré, jaringan coated pikeun gips sheathing na coated Tissue Pikeun Polyurethane Foam.Product Unit beurat nyaéta 20-120g / m2, Lebar 45mm sareng 50mmor anu sanésna, Lebar Maksimum nyaéta 1 méter.
    produk urang bisa dipaké dina prosés pungkal kontinyu, Leungeun lay up na pultrusion.Surfacing dijilbab utamana dipaké dina lapisan surfaced produk FRP dibagi kana pungkal S-SM runtuyan jeung leungeun lay-up runtuyan S-HM.
    S-SM utamana dipaké dina pipa na tank prosés pungkal.Éta tiasa ningkatkeun sipat permukaan produk dina résistansi korosi, kakuatan compressive, résistansi rembesan, sareng umur jasa anu langkung panjang.
    T-HM utamana dipaké dina produk kalawan kurva geometric pajeulit eta boga kaunggulan kabugaran pola alus, résin permeation gancang;éta tiasa ningkatkeun inténsitas sareng résistansi korosi produk.

  • High cost performance Fiberglass Stitch Mat

    Kinerja ongkos tinggi Fiberglass Stitch Mat

    Mats stitched fiberglass diwangun ku dua atawa leuwih lapisan rovings orat, nu stitched, kalawan dénsitas susunan serat tinggi, gampang pikeun deform, gampang beroperasi, sarta formability alus.dénsitas garis.Bisa digabungkeun jeung résin poliéster, résin vinyl, résin epoxy, résin phenolic, jsb spésifikasi Roving, lapisan roving, lebar ngarasa, diaméterna roll bisa ngaropéa nurutkeun sarat.

  • High Tensile Strength Fiberglass Needle Mat

    Kakuatan High Tensile Fiberglass Jarum Mat

    Fiberglass jarum mat mangrupakeun jenis struktur rasional, bahan kinerja alus, kalayan serat kaca salaku bahan baku, sanggeus needling na carding serat kaca motong pondok, mat ketebalan béda jeung métode mékanis antara lapisan serat kaca.
    Ieu utamana ngandung siliceous alumina jeung kalsium oksida.Mibanda kualitas alus teuing dina efisiensi insulasi panas, obdurability, fireproofing, non-corrosiveness.It urang loba dipaké dina alat listrik pelestarian panas, insulasi panas, perlakuan knalpot otomotif, jsb.
    Husus alus teuing dina insulasi listrik.Fiberglass needled mat needled ku e-kaca.Produk anu dihasilkeun gaduh sajumlah ageung rohangan hawa menit sareng nyerep sora anu saé.